LVI-suunnittelu ja muut LVI-alan palvelut kattavasti Tampereella ja Pirkanmaalla

Virtain Putkityö Oy tarjoaa LVI-suunnittelun, -asennukset, -saneeraukset ja kokonaisurakoinnin Tampereella ja Pirkanmaalla. Palvelemme yrityksiä ja julkista sektoria jo yli 40 vuoden kokemuksella ja vahvalla ammattitaidolla.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Kaikki LVI-palvelut saman katon alta

Virtain Putkityöltä saat yhdellä kertaa koko kohteen LVI-urakoinnin. Palvelumme kattaa kaiken LVI-suunnittelu- ja -asennustehtävistä korjauksiin, huoltoihin ja työnjohtotehtäviin saakka.

  • Suunnittelemme ja asennamme lämpöpumppujärjestelmiä erilaisiin kohteisiin, kuten teollisuuskiinteistöihin, toimistorakennuksiin, kouluihin ja palvelutaloihin.
  • Meiltä saat kaikki ilmanvaihtoon liittyvät palvelut, kuten putkistojen asennukset ja ilmanvaihtolaitteiden asennukset.
  • Asennamme lämmitysjärjestelmät uudis- ja saneerauskohteisiin. Avullamme saat käyttöösi markkinoiden parhaat kaukolämpö- ja lämpöpumppujärjestelmät.

 Meiltä löytyvät asianmukaiset kylmäaineluvat sekä KKL-pätevyys. Kysy lisää LVI-alan palveluistamme! Henkilökuntamme auttaa sinua mielellään.

Yhteystiedot

Osaamista uudis- ja saneerauskohteisiin

Palvelemme ammattitaidolla sekä uudisrakennusprojekteissa että saneerattavissa kiinteistöissä. Varmistamme erinomaisen lopputuloksen laadukkaalla suunnittelulla. Toteutamme LVI-suunnitelman aina teknisten vaatimusten ja voimassa olevien säädösten mukaisesti. Meillä on tarvittavat pätevyydet kaikkien LVI-suunnitelmien ja LVI-töiden tekoon.

 

Olemme ehtineet urakoida jo useissa kohteissa eri puolilla Pirkanmaata. Tutustu esimerkkeihin kohteistamme ja kysy lisää! Tarvittaessa toimitamme sinulle kattavat tiedot urakoistamme.

Referenssit

Kokemusta ja laatua

Kun tilaat LVI-työt yritykseltämme, saat avuksesi joukon erittäin kokeneita LVI-alan ammattilaisia, joiden työnjälki on aina laadukasta. Perheyrityksemme palvelee yrityksiä ja julkista sektoria jo yli 40 vuoden kokemuksella.

 

Haluatko varmistaa, että LVI-urakkasi hoituu sovitussa aikataulussa ja budjetissa sekä ilman turhia yllätyksiä? Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää. Saat meiltä nopeasti kilpailukykyisen tarjouksen. Toiminta-alueemme kattaa Tampereen ja muut Pirkanmaan kunnat, kuten Virrat ja Kangasalan. 

Katso yhteystietomme tästä